•  KWALITEITS LIJSTEN    ALLE MATEN MOGELIJK  •  25 JAAR ERVARING

 


Kom de verschillende lijsten bekijken in onze lijstenmakerij in Zuidwolde (dr)

 

Lijstenmakerij

Naast de webshop Edwin Lijsten en Inlijsten heeft Edwin ook een eigen moderne lijstenmakerij aan de Noorderesweg in Zuidwolde (dr). 

In deze lijstenmakerij kun je uitstekend terecht met al je inlijstwerk. Van schilderij tot borduurwerk, van voetbalshirt tot souvenir, Edwin lijst echt alles in. 

Lijsten op maat

Alle lijsten kunnen op de gewenste maat geleverd worden. Samen zoeken we de meest geschikte lijst. Di t/m za van 13:00 uur - 17:00 uur. Komt dit niet uit, bel/app/mail Edwin dan maken we een afspraak.

Assortiment

Naast een ruim assortiment wissellijsten, aluminium en hout, industrieel, modern, strak of robuust en klassiek, van diverse fabrikanten, is Edwin ook dealer van het topmerk onder de wissellijsten de Barth lijsten.

Waar

Het adres van de lijstenmakerij is Noorderesweg 20 in Zuidwolde (dr). En is heel goed bereikbaar en heeft voldoende gratis parkeermogelijkheden. 

Je vindt de lijstenmakerij achter de woning. Parkeer gratis aan de Noorderesweg en loop om de woning naar de lijstenmakerij.

Ervaring

Op basis van zijn ruime ervaring (sinds 1998 lijstenmaker), geeft Edwin je graag advies over de beste lijst of wissellijst passend bij jouw inlijsting, perfect afgestemd op jouw wensen qua uitstraling en kleur. (look en feel ;) ) 

Prijzen

Doordat Edwin werkt vanuit zijn eigen lijstenmakerij bij zijn woonhuis kan Edwin de kosten laag houden en zijn de prijzen scherp en concurrerend. 


De website biedt alvast een sneak preview met foto's van de moderne uitstraling van deze lijstenmakerij. Lijstenmaker Edwin onderscheidt zich van zijn concurrenten door juist te werken vanuit een modern en strak ingericht atelier ver weg van het stoffige en ambachtelijk beeld dat de term lijstenmakerij misschien bij je oproept. 

 

Dit doet echter niets af aan de kwaliteit van het werk van Edwin. In tegendeel. Edwin werkt met mooie producten en is op de hoogte van de nieuwste technieken op het gebied van inlijsten.