Lijstenmakerij in Drenthe?

Dan moet je toch echt eens gaan kijken bij Edwin Lijsten en Inlijsten aan de Noorder Esweg 20 in Zuidwolde (dr). Een lijstenmakerij anno 2018 in Drenthe met een modern, ruim en trendy assortiment lijsten, wissellijsten, passe-partout karton en verschillende soorten glas. Bij Edwin Lijsten en Inlijsten vind je ongetwijfeld een lijst die voldoet aan je wensen en die past binnen je interieur en smaak.

 

Wat onderscheid Edwin van andere lijstenmakers en lijstenmakerijen?

 

Allereerst de ruime keuze aan lijsten en wissellijsten. Ten tweede de ervaring van Edwin in het lijstenmakersvak. Deze combinatie zorgt ervoor dat je bij Edwin altijd een lijst kunt vinden die past bij jouw wensen, qua interieur en smaak, maar die ook past bij datgene wat jij wilt inlijsten en waar je de inlijsting wilt ophangen. Bij Edwin Lijsten en Inlijsten staat kwaliteit voorop! Wij zijn niet voor niets dealer van het merk voor lijsten en wissellijsten Barth. Met topkwaliteit lijsten en vakkundig advies staat Edwin klaar om van jouw inlijstwerk een waar kunstwerk te maken.

 

Assortiment?

 

Het assortiment van Edwin Lijsten en Inlijsten bestaat uit een zeer ruim aanbod van moderne, industriële lijsten die perfect passen bij de huidige interieur trends, overeenkomstig met de huidige trends die je ziet in woonmagazines. Dus zoek je een mooie moderne lijst voor je net nieuwe en trendy ingerichte woonkamer met industriële uitstraling, dan moet je zeker even een kijkje nemen in het enorme aanbod aan trendy lijsten en wissellijsten van  Edwin Lijsten en Inlijsten.

 

Naast deze moderne trendy lijsten heeft deze lijstenmaker ook een diversiteit aan wat meer traditionele maar mooie strakke lijsten in diverse frisse kleuren, welke passen bij elk interieur en bijvoorbeeld geschikt zijn voor elke slaapkamer of ander vertrek. Zelfs de meer klassieke lijsten ontbreken niet in het ruime aanbod van lijsten en wissellijsten van Edwin Lijsten en Inlijsten.

 

Formaten?

 

De diverse lijsten en wissellijsten in het assortiment van deze lijstenmakerij zijn verkrijgbaar in een heel groot aantal standaardformaten. Het door jou gewenste formaat is er vast ook bij. Kijk maar eens! Mocht het dan toch zo zijn dat het juiste formaat lijst niet in het standaard assortiment zit, dan levert Edwin Lijsten en Inlijsten de lijst op maat.

  

 

Waar kan ik het assortiment bekijken?

 

Bezoek het atelier aan de Noorder Esweg 20 in Zuidwolde (dr). Edwin leidt je graag door het hele aanbod heen om de lijst perfect af te stemmen op jouw specifieke wensen. Bekijk de website, www.edwinlijsteneninlijsten.nl om je te oriënteren en je een goed beeld te vormen van het breedste aanbod aan lijsten en wissellijsten in Drenthe. Alle wissellijsten zijn te bestellen via deze site, en worden zonder verzendkosten bij je thuis afgeleverd. Mocht je er via deze site niet uitkomen, stuur Edwin dan een berichtje met je vragen. Edwin zal je zo snel mogelijk een berichtje terugsturen met een passend antwoord op je vragen.

 

Prijs?

 

Edwin biedt zijn gehele brede assortiment lijsten en wissellijsten aan voor een zeer scherpe prijs. Zeker omdat Edwin geen verzendkosten rekent, is de prijs-kwaliteit verhouding erg goed. Sterker nog: de prijzen van de lijsten en wissellijsten van deze lijstenmaker in Drenthe zijn zeer concurrerend en onderscheidend.

 

Waarom een lijst?

 

Zoals Vincent van Gogh ooit zei: een schilderij zonder lijst is als een ziel zonder lichaam.

Daar zit wel wat in toch?

Een aantal jaren geleden was het erg ‘in’ om schilderijen, doeken overige kunstwerken en foto’s zonder lijst aan de muur te hangen. Als lijstenmaker is Edwin erg blij dat deze trend weer voorbij is. Want een schilderij, doek of poster zonder lijst is toch niet compleet? Een mooie en smaakvol uitgezochte lijst maakt elk kunstwerk of inlijsting helemaal af. Het wordt een uniek en persoonlijk juweel aan je muur. Eigenlijk zou je elk kunstwerk een mooie lijst moeten gunnen!!

Kom eens langs en daag hem uit!

 

Een lijst van het merk Barth?

 

Dit zijn kwalitatief bijzonder goede lijsten. Echt onderscheidend in zijn soort. Deze lijsten hebben een dermate mooie en professionele uitstraling dat ze bijvoorbeeld ook veel worden gebruikt in (woon)magazines. De Barth lijsten zijn helemaal van deze tijd, zowel qua vormgeving, uitstraling en kleur maar zeker ook qua gemak! Het wisselen van de inlijsting kan heel eenvoudig en snel.

Barth lijsten zijn er in diverse series, waaronder ook hele moderne lijsten met een industriële look, waardoor Barth lijsten zeer goed passen binnen het huidige interieur. De Barth lijsten kunnen vanuit Drenthe en omgeving online worden besteld via www.edwinlijsteneninlijsten.nl en worden zonder verzendkosten bij je thuis afgeleverd. Daarnaast kun je ook in het atelier aan de Noorder Esweg 20 in Zuidwolde terecht.

 

Samenvattend.

 

Binnen het enorme aanbod aan lijsten en wissellijsten van Edwin Lijsten en Inlijsten vind je altijd een lijst die bij jou en bij jouw smaak en interieur past. Aangevuld met ruim 20 jaar ervaring als lijstenmaker, ben je hier zeker aan het juiste adres voor deskundig advies en goede service en een kwalitatief goede lijst voor een fatsoenlijke prijs zonder extra’s.

 

Uitdaging.

 

Mis je nog iets?

Kun je geen keuze maken uit het enorme ruime aanbod?

Heb je specifieke vragen?

Heb je specifieke ideeën?

Edwin is ervan overtuigd dat hij je kan helpen bij het uitzoeken van een passende lijst of wissellijst.

Ga de uitdaging aan en stuur Edwin een bericht of bel of app.

 

 

Waarom eens langskomen vanuit Beilen of een bezoek brengen aan de website?

 

 

 

·         Zeer uitgebreide keuze uit lijsten, wissellijsten, passe-partout karton en glas;

·         Leverbaar in alle standaardformaten;

·         Ook op maat verkrijgbaar;

·         Wissellijsten ook online te bestellen;

·         Ook buiten de reguliere openingstijden is een afspraak mogelijk;

·         Gratis parkeren voor de deur;

·         Makkelijk bereikbaar vanuit Drenthe;

·         De moderne lijstenmakerij;

·         Laagdrempelig;

·         No nonsens aanpak;

·         Kwaliteit;

·         Vakkundig advies;

·         Jarenlange ervaring in het lijstenmakersvak;

·         Voorbij het stoffige imago;

 

 

Redenen genoeg om deze lijstenmaker in Drenthe eens te bezoeken. Dat kan ook online. De wissellijsten zijn online te bestellen en worden binnen heel Nederland zonder verzendkosten! geleverd.

 

Edwin Lijsten en Inlijsten is een bedrijf voor (wissel) lijsten en inlijsten in Zuidwolde, en is makkelijk bereikbaar vanuit Drenthe. We zitten vlakbij het gemeentehuis van de gemeente De Wolden. Gratis parkeren voor de deur. Bezoekadres: Noorder Esweg 20 open tijdens de normale openingstijden, maar ook op afspraak: 06 – 12 99 04 70