Wat doe jij voor de kost?

 

Deze vraag wordt me nog al eens gesteld, zal ik me maar ff voorstellen dan?...

Ik ben Edwin Zwiep 44 jaar en ben al ruim 20 jaar actief...  Wilde hier neerzetten in de verkoop van en het maken van mooi inlijstwerk, maar 20 jaar actief heeft ook wel iets :) 

 

 

 

De meesten kennen me waarschijnlijk als medewerker en later als eigenaar van de winkel Artline aan de Grote Kerkstraat in Hoogeveen: Een fantastische periode waar we Hoogeveen en omstreken massaal aan de leuke kaarten, gekke cadeau's en mooi inlijstwerk en kunst voor 'boven de bank' hielpen.

 

In 2010 ging het roer om en richt ik me alleen nog op het maken van mooi inlijstwerk. Dit vanuit mijn inlijstatelier aan de Noorder Esweg 20 in Zuidwolde. Maar wel op een laag pitje, mijn vrouw werkt met veel plezier volledig en ik had mijn handen vol aan 3 kinderen. Nu deze inmiddels behoorlijk zelfstandig zijn, krijg ik weer meer tijd voor mijn inlijstwerk.

 

Maar hoe pak je dat weer op?

Is er voldoende markt voor?

 

Een rondje funda (ff gluren bij de buren) was voldoende om te geloven dat er nog veel te doen is. Mijn lieve hemel hangt Nederland nog wel iets aan de muur? Of investeren we alleen maar in die enorme bank die er altijd wel staat? Tijd om dit te veranderen!

 

Kijk op mijn nieuwe website: www.edwinlijsteneninlijsten.nl voor diverse mogelijkheden om die grote witte muur boven je bank wat op te leuken.

 

Nieuwsgierig naar mijn mening over mooie dingen aan de muur, en fraai modern inlijstwerk? Hier kom ik in mijn volgende blogs uitgebreid op terug. 

 

Volg ook mijn facebook pagina en blijf op de hoogte. www.facebook.com/edwinlijsteneninlijsten

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0